Der Praxistest im Technikum

Der Praxistest im Technikum

Mit einem bemerkenswerten Maschinenpark simuliert BRATA im Technikum die Arbeitsweisen der Lebensmittelindustrie. Injektor, Zwei-Kammern-Vakuum-Tumbler, Plätter, Formmaschine, Nasspanier-Anlage für Nasspanaden und Backteige, Trocken-Paniermaschine, Durchlauf-Friteuse, Konvektomat und CO2-Froster, bieten ideale Voraussetzungen, um Kunden praktische Hinweise zu den unterschiedlichen Produkten zu vermitteln. Zusätzlich demonstrieren geschulte Fachkräfte wie Panaden und Paniermischungen optimal eingesetzt werden.

Practice makes perfect: Pilot Plant trials

Our in-house Pilot Plant equipment is capable of simulating conditions in food processing plants. On-site machines include: an injector, a two-chamber vacuum tumbler, a flattener, a forming machine, a batter and tempura applicator, a breader applicator, a CO2-freezer, an industrial deepfryer, and a convection oven. Given this ideal set-up, it is easy for our specially trained team to provide practical tips for customers, while demonstrating how to make the most of our breaders and breader mixes.