Körnung, Farbe, Geschmack: die Variablen für appetitliche Vielfalt

Körnung, Farbe, Geschmack: die Variablen für appetitliche Vielfalt

BRATA würdigt diese alte Weisheit der Kochkunst durch ein außerordentlich breitgefächertes Programm verschiedener Paniermehlsorten und Panaden. Die gekonnte Variation von Körnung, Farbe und Geschmacksrichtung bildet die Grundlage der kulinarischen Vielfalt. Die großzügige Bandbreite der Texturen von konventionell bis ultra leicht ermöglicht die Verwirklichung vertrauter und exotischer Panierideen. Entsprechende Nasspanaden sorgen dabei für eine ideale Bindung.

Texture, colour, flavour – variations on an appetising theme

BRATA offers an unusually wide range of breadcrumb varieties and breaders. This culinary variety is made possible by our expertise in varying the textures, colours and flavours of high-quality breaders. BRATA’s large choice of textures ranges from conventional to ultralight, for breaded products from the familiar through to the exotic. In conjunction with a selection of eyecatching colours and our many subtle flavours, this makes for a virtually unlimited spectrum of appetising applications. Good adhesion is ensured by our range of matching batter mixes. So standard, special and ultra crunch breaders or breader mixes from BRATA help create a truly mouth-watering look for anything from fish, poultry, meat, cheese and vegetables through to croquettes. The bottom line: BRATA supplies the breadcrumbs and breaders you need to produce food which tastes great and looks the part, too.