MP 6635 – „Hot & Spicy“

MP 6635 – „Hot & Spicy“

MP 6635 – „Mit Chili für Optik und Geschmack“

Die Mischpanade MP 6635 besteht aus grobem, sehr knusprigem Paniermehl, gepaart mit der nötigen Schärfe für Ihr Produkt. In der Anwendung mit einer neutralen Nasspanade wird das Endprodukt pikant mit leichter Schärfe.
Als System mit der Nasspanade NP 6412 wird das Fischfilet oder das Hähnchennugget zum „Hot & Spicy“ – Produkt mit deutlich anhaltender Schärfe.

Ob ungegart oder gegart; tiefgefroren oder unter Schutzgas – das System ist für Geflügel, Fisch oder Fleisch zu empfehlen.

Die Mischpanade MP 6635 “Hot & Spicy“

 

 

MP 6635 – „With chili for appearance and taste“

The blended breadcrumbs MP 6635 consists of coarse, very crunchy breadcrumbs, paired with the necessary spiciness for your product. By using with a neutral batter mix, the end product becomes piquant with a slight spiciness.
Used as a system with the batter mix NP 6412, the fish fillet or chicken nugget become a „hot & spicy“ product with a clear long lasting spiciness.

Whether uncooked or cooked; frozen or used as MAP-product – the system is recommended for poultry, fish or meat.

The blended breadcrumb MP 6635 „Hot & Spicy“